Webdesign

Een eigen website

U wil uw bedrijf natuurlijk zo goed mogelijk voorstellen aan bestaande en potentiële klanten. Met een overzichtelijke website kan u heel wat mensen bereiken, en ik kan u daarbij helpen.
Verenigingen en particulieren kunnen soms een website gebruiken om bijvoorbeeld hun acitiviteiten, een speciale hobby, een bijverdienste enzomeer in de spotlights te zetten. Ook voor hen kan ik een website ontwerpen.

Visie
Voor mij moet een website duidelijk en overzichtelijk zijn. De bezoekers van de site moeten met slechts enkele muisklikken de nodige informatie kunnen vinden. Verder moet de site visueel interessant zijn (o.a. met de nodige foto's) en zeker steeds up-to-date zijn. Regelmatige updates zorgen ervoor dat bezoekers terug komen en blijven komen naar uw site.

Werkwijze
In een eerste verkennend en vrijblijvend gesprek bekijk ik uw wensen en bespreek ik kort de mogelijkheden. Nadien volgt een offerte en na goedkeuring van de offerte volgt er een ontwerp/voorstel naar vorm, indeling, kleur etc. Na de nodige aanpassingen en het digitaal aanleveren van het nodige tekst- en beeldmateriaal wordt de volledige website afgewerkt volgens uw wensen.

Beeldmateriaal
Indien u zelf (digitaal) beeldmateriaal heeft van uw producten, uw bedrijf, ... dan kan ik dat gebruiken op uw website. Zoniet sta ik steeds klaar om voor u een fotoreportage te maken. Ook voor het fotograferen van personeelsfeestjes, evenementen, nieuwe producten enzomeer sta ik steeds voor u klaar.

Portfolio
Bekijk een greep uit de websites die ik ontworpen heb in mijn online portfolio webdesign.

Grafisch design

Naast fotografie en webdesign kan ik ook jouw grafisch ontwerpwerk verzorgen. Al dan niet in combinatie met fotoshoot.

Ik heb een aantal leveranciers waarmee ik samenwerk voor drukwerk gaande van reclamedrukwerk in grote oplagen tot zeer kwalitatief drukwerk in kleine oplagen of speciale opdrachten.